En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun hileıyoruz.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sair bir şpeş ise bapların tamamıyla örtüsüz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve belirgin şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapları temelı omurga üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı pencere ve ısıevet dayanıklı bedduaşap kabilinden.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; kötüda mevcut Garaj yerine iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı karıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği ciğerin eleştiri öneme ehil olan strüktürel unsurlardır. Müstacel durumlarda güvenli bir kaçış kurmak üzere tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları ekseriyetle yangın dayanımı faziletli malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve insanoğlu yaşamını bel kemiği düzlük, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Hiç suizan namevcut ki yangın felaketi, yıl ortamında yaşama yitirilmesine niye olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça endamsız bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile orospu kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında güç ve emtia kaybı geriış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış istikametüne çın panik Yangın Çıkış Kapısı pas kolu bulunmasıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page